High Five - Okresní sportovní den III.

Termín: 8.5.2015
Autor: Pavouk

Sportovní odpoledne High5 2015
Tak jsem se zase přišel pochlubit s nějakou tou výhrou. Prostě klasika. Ale je pěkné si připomenout, co se vlastně tento den dělo a proto neváhej a čti.

Je třeba zmiňovat zde, že jsme se opět sešli již před začátkem akce? Aj, právě jsem to zmínil. Tak jsme tedy vyrazili autobusem a jeli jsme až na konečnou! Po příchodu na hřiště jsme začali řešit, jak se rozdělíme do týmů. Měli jsme nahlášené dva: Roverský kmen Mawadani a Mawadánci. Nakonec se nám podařilo vytvořit tyto dva plnohodnotné týmy, i když v Roverském nebyli jen roveři.

Hry mohly započít. Mimo velmi profesionální fotbal se hrála i vybika, štafetový běh, skok do dálky a vrh koulí. Právě vrh byl velmi zajímavý. Nevím, jestli znáte Pavouka, ale měl zajímavou metodu házení. Rychlík zase frajeřil a hodil kolem 50 metrů… skoro. Fotbal byl opravdu tvrdý, ale Myščina kost už bohužel tolik ne. Ostatní sporty ušly, až na štafetový běh, kde jsem se porval s Otesánkem o štafetu.

Jedna z vedlejších a personálních disciplín byl „běhoun“. Vyhrál ten, kdo uběhl nejvíce koleček za celou dobu. Já, Otesánek a Rychlík jsme snili, myli a měli 0 koleček. Pochvalu si však jistě zaslouží Max (možná Zahradník) a Hobit, kteří se umístili na stupních vítězů v této disciplíně. 

Po těchto hrách na nás čekal velký frisbee zápas. Byly zde 4 disky a střílelo se na brány se třemi brankáři. RIP Ultimate. Každopádně zelený tým vyhrál jen o bod, takže to vlastně bylo docela vyvážené. Jo a Kočí si udělal něco s kotníkem, pro ty, koho tyhle věci zajímají. 

Po zápase nastalo velmi očekávané vyhlášení výsledků. Čistě Mawadánské týmy vyhráli 1. a 3. místo ve starší kategorii, takže super. A navíc jsme vyhráli český míč se lvem!

Odpoledne se vydařilo, děkuji všem organizátorům za super akci.

Zapsal Pavouk