HKV 3x3 vol. 2

Termín:  5.-7.11.2021
Autor: Drak

HKV 3x3 vol. 2
5. října jsme se sešli pod cedulemi na Hlavním nádraží. Po nástupu do vlaku nastal první problém. Vedoucí omylem objednali místenky na špatný den, takže jsme se museli poskládat do poloplných kupé. Ale nakonec jsme to zvládli a už jsme vyráželi směrem na Hradec Králové. Po příjezdu na základnu byla na programu večeře, kterou jsme si ale museli připravit už doma, takže ti, co na to zapomněli nebo jí snědli už ve vlaku, byli o hladu. Po večeři následoval povídací program na témata opravdový kamarád, koníček a co mám/nemám rád. Po tomto programu se šlo spát.

V sobotu ráno byla všemi oblíbená rozcvička v plavkách, ze které se Ministr ulil a radši mazal rohlíky. Ty potom byly k snídani, ale mohl si na nich dát více záležet. Po snídani se hrály deskovky. Některé i hodně náročné na přemýšlení, proto jsme toho nechali a šli jsme si dát oběd. K obědu byla Rychlíkova máma s masem a vřetýnky a všem moc chutnalo. Některým až tak, že celý polední klid, který byl celkem dlouhý, nemohli nic dělat. A proto jen leželi a povídali si. Někteří ale měli moc energie a pobíhali po pokojích a hráli si s NERFkami, i když jim to vedoucí zakázali.
Po poledním klidu následovala všemi očekávaná NERF bitva, při které nesporně dominoval tým Drakopetrů. Poté jsme se odebrali do svých pokojů, kde jsme se převlékli do svých společenských oděvů. Následoval začátek LARPu a s ním i večeře. Nikdo vlastně neví, co jsme to jedli a asi se to už nikdy nedozvíme, protože večeři podávál Olda a ten díky své nešikovnosti občas něco smíchal dohromady, nebo někoho polil. Po večeři jsme si pustili film Králíček Jojo. Po skončení filmu si ti, co měli slabé nervy, šli lehnout a zbytek sledoval, jak školení profesionálové hrají hororovky. A aby toho nebylo málo, tak si pro nás vedoucí připravili i jednu opravdovou hororovku, která se nakonec ukázala jako absolutně nestrašidelná. O půlnoci, kdy byla večerka,  jsme si šli lehnout, ale hodně z nás ještě dlouho nemohlo usnout.

V neděli jsme si odpustili rozcvičku v plavkách a po snídani, ke které byla vánočka s kakaem, už bylo povoleno v LARPu zabíjet. Chvíli to vypadalo, že bude klid a nikdo nebude dělat problémy, ale pak se všichni rozdělili na tři tábory: skupina kolem senátora Kennedyho, skupina kolem senátora Bushe a zbytek lidí co byli u baru. Za chvíli byli přívrženci senátora Bushe zredukováni o dva muže, zatímco barová skupina o ničem nevěděla. Brzy na to někdo zabil jednoho z číšníků, což bylo velmi podivné, protože nikdo nevěděl, kdo by mohl mít k něčemu takovému motiv. Ke konci plavby byl zabit dokonce sám senátor Bush a hned na to byl ubodán bodyguard senátora Kennedyho. Zbytek bezpečně doplul do New Yorku. Při vyhodnocování LARPu jsme přišli na to, že hodně z těch, co byli zabiti, byli zabiti pouze ze srandy. K obědu byla polévka s nundlemi, nebo tortilly ze sobotní večeře. Po obědě následoval, všemi oblíbený, program balení. Po tomto velmi zábavném programu, jsme si ještě chvíli hráli s NERFkami, ale už jenom uvnitř. Pak jsme vyrazili na nádraží, kde jsme s potěšením zjistili, že tentokrát máme platné místenky. Cestou do Prahy ještě Pavouk pro příležitostné obecenstvo hrál SCP. Na Hlavní nádraží jsme dorazili s malým zpožděním a poté jsme se všichni odebrali do svých domovů.