JINDŘICHŮV HRADEC - vymyšlený zápis

Termín: 24.4.2014
Autor: Pavouk

Středisková Výprava – Jindřichův Hradec
Tak jsme se my – Mawadánci zase sešli na další z povedených výprav. Sraz byl v 16:25 u cedulí s odjezdy na Hlaváku. Jak už bývá zvykem, půlka z nás se sešla ještě před oficiálním srazem a opět jsme rušili krásný český národ v tramvaji (nechci žalovat, ale je to na tebe Otesánku!). Když jsme dorazili na místo srazu, tak jsme začínali pochybovat, zda to je ta správná tabule s odjezdy, ale naštěstí brzy dorazil Me3d (naše nové vylepšení přezdívky Me2d), i když s menším zpožděním. Jinak celkově na této akci bylo velmi málo vedoucích, například Me3d s námi ani nejel na základnu. 

Při cestě vlakem se toho mnoho neudálo… tedy alespoň v našem kupé. Když jsme se dostali do Jindřichova Hradce, začalo silně pršet a hřmít. Kvůli tomu nám trvalo o něco déle, než jsme našli základnu, ale s tím už nějak všichni počítali. V pátek večer si pro nás program připravili rádcové jak z dívčího, tak z chlapeckého oddílu. Kdybych měl ohodnotit tento program jako ve škole, tak bych ho stejně neohodnotil… Celkově jsme zkoušeli různé výzvy a jiné. Následovala nepříliš klidná noc provázená pištěním nabíječek našich mobilů. A ne, tuto noc nepřijel Medvěd ani Šotek, jak si někteří myslí až do teď. 

Ráno nás probudila orientální hudba (i když jsme si mysleli, že je to kolektivní sen) a následovala krutá rozcvička. Xnídani byla...(chvilka napětí)... vánočka. Po snídani jsme se rozdělili do tří skupin – Červení, Zelení a Modří (Jak originální názvy). Následoval dopolední program. Zjistili jsme, že orientální hudba nebyl kolektivní sen, ale že jsme tři skupiny muslimských sekt, co se snaží co nejvíce zapůsobit na Sultána – „Al Ríklí“ (kdo by nepochopil, tak to byl Rychlík). Toto dopoledne jsme se snažili uniknout křižáckým nájezdníkům do mešity (hra typu cukr káva)(nezdá se vám, že dávám moc závorek?) a vyhrál modrý tým pod velením Zazu. Qobědu byly...(chvilka napětí)... těstoviny. Při poledním klidu jsme si vyprávěli zábavné historky z tábora. Odpoledne vydal Sultán vyhlášku, že kdo pro něj nasbírá co nejvíce Templářských dokumentů, tak má zdarma lístek na cestu do Mekky. Vypadalo to tak, že jsme běhali po Jindřichově Hradci a sbírali papírky při nájezdech křesťanských vedoucích. První doběhl do cíle Otazníkův Červený tým. Tato hra se bohužel dost protáhla a my (zelený tým) jsme dorazili až okolo půl osmé večer. Qečeři byly...(chvilka napětí)... chleby s vajíčkovou a rybí pomazánkou. Jako večerní program jsme měli předvést co nejlépe nacvičené břišní tance, u čehož jsme se dost nasmáli. Noc ze soboty na neděli byla poklidná, až na občasné skučení Jendy, který si rozbil koleno. 

Další den ráno nás vzbudil kolektivní sen (i když jsme si mysleli, že je to orientální hudba) a opět následovala rozcvička. Dopolední program bylo konečné vyhnání křesťanů. Podle nápověd jsme běhali po městě a když jsme viděli křižáka, tak stačilo něco zařvat arabsky a on utekl. Tuto hru opět vyhrál Otazníkův tým. K obědu bylo rejžoto. Dále bylo vyhlášení hry, kterou samozřejmě vyhrál Otazník a následovala nudná příprava na cestu domů, kam se nikomu nechtělo. Kdybych měl tuto výpravu ohodnotit jako ve škole, tak hodnotím 1, protože stála za to. 
Tak se mějte a مرحبا

Zapsal Pavouk