Roveři na výstavě

Termín: 4.5.2013
Autor:  Jerry

Dne 4. 5. 2013 navštívila část našeho kmene výstavu zaměřenou na historii českého komiksu pod jménem "Signály z neznáma" v galerii DOCX .Sraz byl stanoven na 16.30, ale jelikož jsme se s Medvědem setkali již na Klamovce, dorazili jsme už v 16.15 a čekali na zpožděného člena výpravy, tedy Máju. Mája nám ovšem sdělila, že její přesun k nám bude poněkud dlouhý a ať se setkáme až na výstavě. A tak se stalo. Já a Medvěd jsme tedy vyrazili směr galerie a cestou jsme debatovali o tom, proč je účast na této akci tak nízká. Došli jsme k jednoduchému závěru, ale ponecháme si ho radši pro.

Prohlídka výstavy probíhala individuálně. Mája nedorazila tak pozdě, jak jsme předpokládali. Tudíž jsme po půl hodině byli kompletní a opět jsme se vrhli mezi exponáty a doslova jsme hltali pocity a informace. Byly zde zastoupeny komiksy jako například Čtyřlístek, Rexík, Rychlé šípy a mnoho dalších. Poté, co jsme prošli celou výstavu, nachýlila se i zavírací doba a my byli "vyhozeni".

Po opuštění výstavy jsme se vydali do známějších míst (Anděl) a zde jsme si při občerstvování se snídaní probírali výstavu a obecně celou akci. Dle mého názoru byla velmi povedená a poučná.