Úvodní herní sobota skautů

Termín:  9.9.2017
Autor: Pavouk

Ráno jako každé jiné, až na to, že bylo jiné než každé jiné, protože každé ráno je jiné. Jedenáct hodin po půlnoci a třináct hodin před půlnocí se sjela skupinka skautů v klubovně. A bylo to v klubovně? Možná by se někomu mohlo zdát, že sraz byl spíše v Tokiu, které zrovna ovládnul kyber-zajíc, přítomnost dvou Francouzů s dvěma berlemi však jasně dokázala, že se skauti stále nachází v České republice (Czechia). Rozhodně nechyběl ani Otazník, s kterým si skauti moc rádi hráli v následující hře, kde ho pořád přemisťovali z místa na místo. Asi mu bylo špatně, soudě podle jeho zelené barvy.

Když klubovnu začala obtěžovat teroristická koťata, museli si někteří roveři dát pauzu na pizzu. Po jejich návratu z koťátek zbyly jen jazýčky, které velmi dobře posloužili jako oběť VKK. Pak si skauti namáčeli banány do hnědé hmoty (jako vždycky). Následovala válka o svět, který není dost velký ani pro jednoho člověka, natož pak pro několik ras. Není divu, když jeho plocha má kolem půl metru čtvereční. Zatímco na jedné straně se vybíjeli krvežízniví lítající hobiti s alchymistickými kostlivci, na druhé straně se vedl boj o stavění železnic napříč Evropou (jak malicherný problém).

Jako už dříve, i dnes došlo k souboji velké čtyřky: Ten bez dat, Tibor s Lumií (možná s daty), experimentální kraj a šéf červíčků. Bohužel se nepodařilo přivolat Betty, takže vyhrála marináda. Mezitím velice daleko, tedy až na pódiu, probíhaly velbloudí závody… a to se tam dva dny předtím vysávalo! Večer se všichni sešli dohromady s cílem provést několik mafiánských akcí, které by mohl překazit snad jen fízl. Vlastně ani nezáleží na tom, kdo jím je, ale kdo se tak chová. Vlastně možná nezáleží ani na tom, ideální je nechat to náhodě, jak všichni mafiáni dobře ví.

Po tom všem všichni raději hodně rychle zmizeli. A udělali dobře.