Výprava S+S do Jindřichova Hradce

Termín:  8.-10.10.2021
Autor: Magaly

Jindřichův Hradec

8. října jsme se sešli pod cedulemi na Hlavním nádraží. Chvíli jsme si povídali, jelikož výprava nebyla. Po příjezdu jsme se rovnou vydali do Růžové ulice, kde stála naše základna. Večeři jsme měli připravenou z domova od naších milovaných maminek. Večerní program byla příšerně ponižující hra: Kocourku, kocourku. Šlo se spát, jenže nebylo málo z nás, kdo večerku porušil.

Ráno nás vzbudil Drak a vzal nás na rozcvičku, mezitím co naše milá Magaly a Petr nám smažili palačinky, které trvaly déle než bylo očekáváno. Kuchyňku navštívil i Raptor a velice se mu zalíbila. Dopoledne se hrál larp, u kterého málokdo splnil svůj úkol, ale přesto jsme si ho všichni užili. K obědu bylo spoustu druhů těstovin smíchané dohromady. Hrálo se o mytí ešusů, prohrál Odysseus. Odpoledne nás rozřadili do týmů a museli jsme se bez mapy dostat na dvě stanoviště. U Kauflandu na nás čekala Magaly, chtěla po nás, abychom ji řekli dvouslokovou básničku o jídle. Dostali jsme za to dvě waffle, nebylo nám ovšem řečeno, co s nimi máme dělat. Stanoviště u pošty měl Lukáš, který požadoval 100 kliků nebo 200 dřepů a za to jsme dostali dochucení k zmíněným wafflím. Zpět na základně jsme měli čas je dochutit podle toho, co jsme si vybrali a následně je prezentovali Mafue. Polední klid byl do půl třetí. Další program nemá jméno, ale princip byl se posouvat podle druhu karty, kterou jsi zvolíš před začátkem hry a dostat se zpět na své místo, ale jakmile si někdo na tebe sedne nemůžeš se posunou dokud si ten dotyčný neodsedne. Večer hrála Andula a Ostříž na kytary. K večeři byly chleby ve vajíčku. V noci se odehrála noční hra. Museli jsme najít výbušniny a do dvaceti minut je zneškodnit. Stačilo vyřešit šifry. Jako odměnu jsme dostali fond s jablky a banány, ze kterého jsme se nehorázně přejedli čokolády.

Ráno jsme si začali balit a uklízet. K snídani byli opět chleby s dobrovolnou pomazánkou. Uklízeli jsme až do oběda. Jelikož nám zbyli peníze mohli jsme si objednat pizzu a taky že objednali. Po obědě jsme akorát vynesli ty kartony a zbytek co jsme nestihli před obědem. Na cestu domů jsme se vydali ve tři. Když jsme dorazili na nádraží v Praze, rozloučili jsme se a vydali vlastní cestou domů.