Výprava za Bobem Rafavým

Autor: Deus

Dne 2.dubna se sešla na Hlavním nádraží naše výzkumná skupina za úkolem najít a vyzkoumat Boba Rafavého. Aby nám někdo stvrdil pravost výzkumu, tak s námi jela celebrita Šídlo. V 8:40 jsme už (s) Rychlíkem uháněli směrem k Jílovému u Prahy. 

Ve vlaku proběhla diskuse o tom, jestli je lepší v koblihách oranžová nebo červená marmeláda. Potom jsme se ještě rozdělili do dvou skupin první: Petr, Pomeranč a Drak, druhá: Raptor, Lukáš a Jahoda. Hned jak jsme vystoupili z vlaku, tak jsme viděli, nebo spíše cítili, že Bobo má rád chladnější počasí. 
Když jsme opustili osadu, tak jsme se vydali směrem k Markvarskému rybníku. Cestou jsme dokumentovali okolí. U rybníka jsme rozvinuli tábor a naobědvali jsme se. Petr, Raptor a Jahoda se vydali najít starý text o Bobovi. S menší pomocí ho našli. Stálo na něm: Bobo Rafavý ██ živí ███mitými žílami ██ zl██em. Po tomto důležitém nálezu nám Šídlo ukázal, že umí chodit po vodě a my jsme vyrazit na další strastiplnou cest. 
Po 1,5 km jsme potkali ████ ████████, zdokumentovali jsme to a hodně rychle jsme pokračovali dál. Došli jsme ke kamennému výběžku, kde se má údajně ukrývat text o Bobovovi který jsme ██našli a pokračovali jsme po krátkém doplnění energie dál.
Po několika kilometrové cestě jsme stanuli na vyvýšenině, odtud jsme zpozorovali prohlubně od horníků. Byla tam strašná zima tak jsme sešli po cestě do údolí. Zde jsme se vydali do chodby, kterou vykopal ████ ██████. Viděli jsme, jak se zde přeměňovali horniny a zatékal do nich křemen který vytvořil žíly se zlatem. Jelikož již nezbýval čas a vědci z Prahy už se nemohli dočkat výsledků, tak jsme vyrazili obtěžkaní vzorky na vlak. V 17:30 na Hlavním nádraží jsme se rozešli.
Doufám, že jste si výpravu užili stejně jako já, ačkoli mě nikdo neviděl, ale pořád jste si o mně povídali.

Bob Rafavý: vyzkoumán 
Počet obětí: █████ █████